Let op verdachte groepen op Facebook!
Di Giorgio | 26 november 2008 | 9 reacties
Dagen geleden, kwam ik een van de duizend uitnodigingen voor het lidmaatschap van een groep op Facebook, zijn er diverse, zeer interessant vanuit een professioneel, minder ernstig, maar altijd handig om twee lacht over verschillende onderwerpen, carotni geanimeerde voetbalteams .. e chi più ne ha più ne Metta ..
Maar deze uitnodiging Ik was meer getroffen dan andere .. De groep heet "Wie kijkt naar je profiel? Het antwoord is hier !!!!!! ".
Vele malen ik toevallig het mij vraagt welke van mijn 263 contacten meer onverdroten bezocht mijn profiel, is het een nieuwsgierigheid die alleen van invloed op me, veel mensen hebben mij gevraagd een truc om te weten wie zijn de meest frequente bezoekers van het profiel.
Maar tot nu toe mijn onderzoek in deze richting hebben geen grote resultaten, totdat ik bij de mysterieuze uitnodiging voor deze groep ... .. verdiepen
De stichter van de groep belooft een wonder software die toezicht kunnen houden op de toegang tot uw profiel en tot nu toe niets ... Maar het vreemde is dat de software in kwestie wordt alleen actief na 20 vrienden van de groep door te klikken op een link die verwijst dezelfde groep ...
Voor een leek lijkt bijna normaal .. maar gezien het feit dat "een minimum van code Ik weet het, de vragen die ik heb zijn spontane:
1) Indien de software moet u naar rechts op de pagina van de groep, moeten worden geïntegreerd in de code van Facebook?
2) Een kenmerk van dit soort zou beschikbaar worden gesteld aan alle gebruikers rechtstreeks vanaf Facebook of zou worden toevertrouwd aan een niet-geraffineerde Italiaanse klant?
3) Een systeem voor het toezicht op het profiel van deze aard zou zijn aangekondigd als de alfa, bèta, was er een officiële lancering, of zou hebben gevolgd deze zeer enge manier van communicatie?
De groep heeft reeds 288.492 leden, in mijn opinie, als het bereikt het nummer bedoeld zal er een goede publiciteit te wachten alle abonnees, andere dan de software!
En gezien het feit dat de oprichter is een IT-consultant, kan het zijn dat uw site en de activiteiten zijn het onderwerp van deze reclame.
Guerrilla Marketing of misleiding?
De schermafbeelding van de groep:
Betrokken Post
Heb je dit artikel interessant?
Krabbel achterlaten? Ik zou graag willen weten wat u denkt
Subscribe to feed verblijven up-to-date.
Share this post
| Live Spaces | MySpace | Yahoo! | |
| Digg | Technorati | Mister-Wong | BlogMemes |
| Google Bookmarks | Del.icio.us | BlinkList |





















